24 Mayıs 2013 Cuma

Planeur 'Vız Vız'

Planeur, “Vız Vız” parçasına çektiği kliple, savaştan ve kavgadan uzak, barış ve mutlulukla yaşayabileceğimiz bir dünya hak ettiğimiz mesajını veriyor.

Müzisyen ve söz yazarı Serkan Modalı ile gitarist/ prodüktör Onur Ataman tarafından Hollanda’da kurulan rock grubu Planeur’ün ilk albümleri “Gelecek”in ikinci video klibi “Vız Vız” isimli şarkıya çekildi. Bir arının gözünden başlayan ve grubun performans sahneleriyle devam eden klip, şarkının elektro gitar solo bölümündeki sahnelerle de dikkat çekiyor.

Ruh askerleri

Solisti Serkan Modalı’nın klipte giydiği t-shirtte “Barış askeri, insanlara savaştan, kavgadan uzak, özgürce barış ve mutlulukla yaşayabileceğimiz bir dünya hak ettiğimizi söylüyor” anlamına gelen Wohha’nın “Ruh askerleri” isimli dikkat çeken figür, Planeur’ün de mottosunu anlatıyor. Kadın modelin klipte ara ara gözüken görüntüleri ise şarkının enerjisini ve anlatımını pekiştirmek için yönetmen tarafından özellikle seçildi. Avrupa Yakası dizisinin çekimlerinin de yapıldığı Taksim Elmadağ Film Stüdyoları’nda çekilen ve 2 günde tamamlanan video klibin yönetmenliğini Mustafa Özen üstlenirken, Panasonic P2 ve Canon 7d ile yapılan çekimlerde 30 kişilik ekip görev aldı.

http://www.youtube.com/watch?v=Dxb3NRjz9_o

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder